aparate foto digitale

Navigate

Wednesday, February 16, 2011

Salut lume!


Cauti metode de a face bani pe net? Nu mai e nevoie!

Din ce in ce mai multe persoane isi incep afacerea lor online, incercand sa faca rapid niste dolarei cu speranta ca intr-un final vor avea o avere, ca vor primi destui bani incat nu va mai fi nevoie de slujba.
Dar cati dintre voi ati reusit sa faceti profit?

Multa lume intra in acest taram plin de emotii si speranta, dar cand incep cu adevarat, printr-o modalitate sau alta, realitatea se prabuseste asupra lor! Se trezesc cu putin sau (mai rar) nici un pic de venit, au dificultati cand incearca sa-si faca reclama la produs, nu reusesc sa ajunga in top 10 la Google sau Yahoo, sau chiar sunt nehotarati cu ce produs sa inceapa, iar cand zic produs ma refer la orice, de la spatiu web, cu reclame peste tot, pana la produs material, cum ar fi carti sau componente de calculator. Majoritatea incepatorilor sunt pierduti si foarte frustrati de cantitatea mare de informatie cu care sunt bombardati, ajungand sa se dea batuti doar pentru ca nu stiu de unde sa porneasca.

In acest blog va voi spune cateva modalitati de a castiga bani pe internet, iar majoritatea necesita doar un computer, o conectiune la internet, putina inteligenta si multa, multa ambitie. Cu putin noroc va voi lumina calea de intrare in aceasta lume a banilor.

No comments:

Post a Comment