aparate foto digitale

Navigate

Wednesday, February 16, 2011

Fa bani cu blogul tau, sau orice pagina web!


Cam orice spatiu web functinoeaza! Unii guru ai banilor pe internet nu vor aprecia ce zic, dar uite ca scriu si asta.

Sunt sigur ca ati mai vazut o "cutie" din aceasta enervanta inainte:



Majoritatea bloggerilor cunosc aceasta caseta, dar pentru cei care nu cunosc, ati incercat vreodata sa apasati pe butonul "Convert to money" al blogului? E o modalitate inteligenta de a face profit din blogul tau, pur si simplu pune una sau doua casete din acestea pe pagina ta si, daca esti norocos, lumea va fi interesata, va apasa pe reclame si tu vei primi bani!

Singurul lucru e ca nu vei face prea multi bani cu el, asta daca nu ai un blog foarte vizitat cu sute de vizitatori unici pe zi. Dar cu siguranta, cativa verzisori sunt mai buni decat nimic. O problema ar fi ca AdBlocker-ele ascund tocmai aceste casete enervante de exemplu pentru a nu te deranja cand te uiti la un filmulet pe YouTube. In plus, primesti doar cativa centi pe click, in functie de cat a platit cel care face reclama gigantului Google.

Dar partea buna este ca nu te costa nimic! Doar cateva minute pentru a-ti face un cont de Google, in caz ca nu ai deja, si configurarea casetei pe Google Adsense. Si atat!

In concluzie, daca deja ai un site vizitat si vrei sa faci cativa banuti din acesta, am prezentat o modalitatea foarte usoara de a incepe. Dar sa NU INCURAJEZI lumea sa dea click pe linkurile tale, din moment ce acest lucru este interzis de Google si, daca afla, iti vor sterge contul. De asemenea, nu-ti da clickuri la propriile tale reclame.

Te sfatuiesc sa le pui undeva unde nu ii deranjeaza pe cititori, dar in acelasi timp sa le sara in ochi. Tine minte: respecta-ti clientii pentru a fi respectat!

Spor la facut bani!

No comments:

Post a Comment