aparate foto digitale

Navigate

Thursday, February 17, 2011

Neobux



Imi cer scuze pentru marea intarziere. Am fost foarte ocupat cu scoala si examene si nu am avut timp sa scriu aici.

Intre timp, postez rapid un site pentru un venit pe termen lung, un site Paid To Click Neobux.

Intri in fiecare zi pentru 3 minute si dai 4 clickuri, care iti dau 4 centi (1 cent/click). Daca ai noroc poti sa prinzi un ad extins, care it va da 2 centi in loc de 1.
Dupa ce castigi primul tau dolar (sau daca vrei sa investesti din prima) poti sa inchiriezi referrali pentru 30 de zile cu 25c. Referralul este o alta persoana care da clickuri pe Neobux si isi creeaza propria lui mica afacere online. Vei primi 0.5 centi pe fiecare click al referralului, sau 1 cent daca ai pachet Golden sau Ultimate. Gandeste in felul urmator: in cateva luni vei avea o gramada de referrali clickuind pentru ei si, indirect, facand o gramada de bani pentru tine. Trebuie neaparat sa dai click pe reclamele tale in fiecare zi pentru ca altfel nu vei mai primi clickurile referralilor. Acest lucru mic creste exponential!

Sfatul meu este sa iti cumperi primii tai 3 referrali cu bani facut chiar acolo pentru a va prinde din mers cum functioneaza treaba, iar apoi daca vreti sa va ganditi la o investitie pentru a accelera procesul. Desigur, daca aveti rabdare puteti sa nu investiti nimic si sa avansati cu banii care ii faceti acolo. :)

Am vazut oameni care fac 20 000$ pe an, chiar din Romania. Ii gasiti pe forum, ba chiar este o sectie dedicata romanilor! Unul dintre romani facea asemenea bani cu referrali directi. Referrali directi sunt referrali care s-au inregistrat cu numele tau in casuta la "referred", astfel facandu-l referalul dumneavoastra pe viata. Ii puteti face incurajand lumema sa se inscrie cu numele tau la "referred".
Cu siguranta ar trebui macar sa incercati acest lucru.

Uitati bannerul din nou:


De asemenea, puteti sa va faceti reclama chiar acolo, cu 5$ veti avea 2000 de vizitatori unici, iar cu 11$ 5000 si asa mai departe. Dar aveti grija, acestea se duc instantaneu deoarece reclamele care nu sunt cele permanente se vand ca painea calda! S-ar putea sa supraincarcati serverul.

Spor la clickuit!

No comments:

Post a Comment