aparate foto digitale

Navigate

Thursday, February 17, 2011

ClickBank - primii pasi

Si asa te aflii la inceputul carierei pe internet, cea mai buna modalitate de a face bani daca nu-ti place sa ai sef.

Primul pas este sa-ti faci cont de affiliat pe ClickBank Affiliate Program . Nu voi explica cum sa faceti acest lucru pentru ca presupun ca deja cunoasteti asta. Engleza este foarte importanta pentru aceasta forma de afeaceri. Daca va loviti de vre-o problema, nu ezitati sa verificati help-ul siteului: Signing Up for a ClickBank Account

Dupa ce v-ati inscris ar trebui sa vedeti asta:



Simtiti cum va cuprind emotiile? Eu cu siguranta am simtit!

Acum "tot" ce trebuie sa faci e sa dai click pe Marketplace, la inceputul pagini, de langa bara de search. Inainte sa promovati un produs, ganditi-va mult la ce ati vrea sa promovati. Alegeti ceva care va este familiar, de exemplu daca sunteti un muzician promovati un e-book despre Istoria Muzicii. Veti vedea niste statistici sub fiecare produs cum ar fi money/sale, comission/sale si altele. Cel mai mult conteaza Grav. Grav e abrevierea de la Gravity, si va da un numar direct proportional cu cate produse de acest fel s-au vandut in ultimele 8 saptaman. Cu cat Grav este mai mare, cu atat produsul este mai vandut. Tineti minte ca Grav NU este numarul de produse vandute, este mai mult un rating la cat de cautat este acest produs. Alegeti unul care nu are Grav nici prea mic, nici prea mare, deoarece daca este prea mare veti avea competitie puternica.
Dupa ce va decideti ce produs vreti sa promovati asigurati-va ca ati intrat pe pagina produsului sa-l verificati, sa va documentati. Daca credeti ca acest produs este cea mai buna decizie intrebati-l pe producator pentru mai multe informatii despre el; cu putin noroc va va da o mostra sa il verificati inainte sa incepeti munca, pentru a sti exact ce vindeti. Pana la urma cea mai buna modalitate de a cunoaste produsul este sa-l incercati. Si nici un vanzator nu este unul bun daca nu cunoaste ce vinde.

Apoi trebuie sa va ganditi la felul cum ii veti face reclama. Acum sunt mai multe modalitati. Puteti sa puneti un anunt in ziar (desi acest lucru nu prea este valabil in Romania datorita mentalitatii, dar in alte tari se poate). Puteti sa postati articole si review-uri pe diferite siteuri(Ezine @rticles este un site bun pentru aceasta), va puteti chiar creea propriul website despre produs. Ba chiar o combinatie dintre toate aceste este cel mai bine, cum ar fi creerea unui website si publicarea lui in ziar. Practic sunt o infinitate de modalitati prin care va puteti promova produsul. Pana si baietii de la ClickBank va spun cateva despre aceasta: Common Ways to Promote Products

The Newbie Workbook for Success este o carte care am mentionat-o in postul anterior. Descrie foarte bine modalitatile de a face cunoscut produsul. Este vorba despre creearea unei pagini web a produsului iar apoi optimizarea lui pentru a aparea in primele pagini la motoarele de cautare, fara a investi un cent. Vei lucra cateva saptamani aproape non stop pentru a castiga "incredere" de la algoritmii lui Google, dar apoi nu va mai trebui sa mucnesti chiar asa mult, trebuie doar updatata din cand in cand, iar banii vor venii la tine singuri.

Daca aveti multi utilizatori care va viziteaza pagina cu siguranta un procent din acestia va va cumpara produsul. Cu cat mai multe pageviewsuri, cu va vor cumpara mai multi.

No comments:

Post a Comment