aparate foto digitale

Navigate

Wednesday, February 16, 2011

CASTIGA 50.000$ PE LUNA FARA SA MISTI UN DEGET!! ... sau nu?



Trezeste-te! Asemenea tzepari sunt peste tot! Daca aceste lucruri chiar sunt reale, cum se face ca lumea nu e plina de asemenea milionari? Singurul care se imbogateste este cel care vinde prostia asta!

Chiar crezi in asa ceva? Da, arata foarte promitator, la inceput zici "Nu, nu are cum asa ceva!". Si totusi, dai click doar pentru a vedea basmul dinauntru. Apoi esti dus de nas de oferta ieftina, "dai putin primesti mai mult", si te trezesti ca il cumperi. Acest lucru se numeste marketing! De sigur, sti ca nu vei castiga atatia bani, doar nu ar mai vinde secretul cu 10$. Si totusi dai click penru a trage cu ochiul si sfarsesti prin a cumpara produsul. Iar apoi aflii pe pielea ta ca nu merge, si incepi sa cauti alte metode de a face bani. Apoi iar esti dus de nas, iar cazi in capcana. Pana la urma te saturi si renunti.

Sfatul meu este sa stai departe de asemenea reclame! Nu asa vei incepe! 50.000$ cu doar cateva minute pe zi e doar un vis. 1500-2000$/luna, muncind 4-5 ore pe zi de-ti ies ochii e mult mai realist; si chiar si asa e mult de munca pana ajungi la aceasta suma. Ai downloada vreodata un torrent? Ai vazut cum incepe incet, cu 1-4KB/s iar apoi in cateva minute rpinde viteza mare? La fel si cu afacerea asta, numai ca la o scara mult mai larga. Daca reusesti sa faci 2-300$ in prima ta saptamana fara sa investesti nimic atunci cu siguranta ar trebui sa joci la loto, cu asemenea noroc ai sanse mari sa castigi si acolo.
Inapoi la oile noastre. Ar trebui sa te concentrezi numai pe una sau doua modalitati de a face bani pentru inceput. Si daca dai rateu cu un produs, nu te da batut! Nu orice merge. Si chiar si asa, cel mai amarat produs vandut e de un infinit de ori mai bine decat unul care nu a intrat vreodata pe piata.

In concluzie stai departe de oferte foarte bune, chiar legendare, deoarece sunt sanse mari sa fie doar legende!

No comments:

Post a Comment