aparate foto digitale

Navigate

Thursday, February 17, 2011

Alegerea nisei


Ai citit ultimul post ClickBank - primii pasi ? Daca nu, citeste-l inainte sa continui.

Sa incepem cu inceputul. O nișă este tinta ta, oamenii interesati in produsul tau. Wikipedia spune O piata de nisa este un subset al pietei asupra careia un anumit produs este destinat. De exemplu oameni cu animale de casa este nisa perfecta pentru mancare pentru animale de casa.

Deci, cum voi alege eu, ca un om de afaceri, o nisa potrivita? Uite asa:

Ia o coala de hartie si scrie pe ea la ce te descurci cel mai bine, de exemplu un hobby. De ce pe hartie? Pentru ca, spre deosebire de memorie, hartia nu uita niciodata. Ce mai astepti? Apuca-te de scris!

Acum, dupa ce ai facut lista, gandeste-te la ce esti cel mai bun, ceva despre care poti vorbi ore insir fara a te plictisi. Asta este in mare ceea ce vei face.

Dupa ce alegi cateva lucruri la care te pricepi, intra pe Google si fa o cautare rapida la fiecare. Nu cauta lucruri la general, de exemplu "calculatoare", deoarece nimeni nu va cauta acest lucru. Fi mai exact. De exemplu, daca te pricepi la computere, cauta "computer service". Wow 1.580.000.000 sites found, o gramada de competitie! Intra la Google AdWords Keyword Tool pentru mai multa inspiratie. Tasteaza acolo "computer service" si vei vedea o medie la de cate ori a fost cautat "computer service" pe luna. In momentul acesta Google imi estimeaza 301,000 cautari pentru "computer service" luna aceasta. Sunt o gramada de cautari! Acum nu alege cel mai cautat keyword pentru ca vei avea cu siguranta competitie dura. "toshiba computer service" are mult mai putine cautari, iar cand il scri in Google, iti gaseste 21 000 000 siteuri. Exact de 7 ori mai putine websituri! Asta e o veste buna.

Sa nu te sperii de aceste numere uriase. Acest numar e pentru service-uri de computere. Oamenii cu calculatoare stricate este o nisa foarte mare cu competitie urata. Si chiar daca vrei sa iti faci un service de calculatoare, cu siguranta ar trebui sa incepi in orasul tau. Nu vei deveni international din prima.

Inapoi la piata de afiliere. Ar trebui sa alegi o nisa la care te pricepi, care e mare dar competitia nu este dura (cam greu, nu-i asa?). Si chiar daca e o gramada de competitie, verifica-le websiturile. Cu siguranta vei gasii ceva la care ei nu s-au gandit.

Uite o cercetare mai amanuntita despre nise: Great Niche Content

Apoi trebuie sa-ti creezi un website in care vei scrie continut pentru nisa aleasa de tine si sa le recomanzi cele mai bune produse care le-ai folosit prin ClickBank.

No comments:

Post a Comment