aparate foto digitale

Navigate

Wednesday, February 16, 2011

O modalitate ceva mai profesionala: ClickBank

ClickBank
Afacerea reala!
ClickBank este cea mai folosita metoda de aface bani online pe care o cunosc. Si este asa deoarece chiar poate fi folosita ca a doua slujba cu putina mai multa munca, sau chiar ca slujba principala!
Si nu e pentru bani ieftini, cum ar fi CashCrate, Clickbank este pentru un venit foarte apropiat de un salariu normal. Si daca te-ai saturat de seful tau enervant si ai multa ambitie, atunci poti chiar sa demisionezi, deoarece am vazut omaneni care fac cateva mii de dolari pe luna! Desigur, nu demisiona inainte sa ai un venit bun.

Dar nu te bucura inca. Nu uita, acesta nu este un vis, ci realitate, chiar trebuie sa MUNCESTI pentru a face asemenea bani. Nu te vei trezi cu un cec de mii de dolar din prima saptamana. Cum am zis in postul anterior, pur si simplu nu functioneaza asa. Pornesti de jos, cu un venit foarte mic sau chiar de loc in primele luni cand tot ce faci e sa muncesti de iti ies ochii din cap. Numai dupa ce termini site-ul principal si optimizarea vei reusii sa faci bani, si in functie de ce vinzi si cum iti promovezi produsul s-ar putea sa faci MULTI bani.

Desigur, intotdeauna exista sansa ca produsul sa nu se vinda, pentru ca asa este, dar acest lucru nu ar trebui sa te descurajeze! Nu orice se vinde ca painea calda. Si pe langa asta, vei castiga experienta, care e mult mai valoroasa decat banul, deoarece o poti transforma in bani!

"Nu mi-e frica sa cad,
sa cad nu e sa ratez,
ratezi cand nu incerci.
Nu-mi e frica sa cad,
s-ar putea sa invat sa zbor!"


ClickBank este un site unde mariile companii nu vor sa isi piarda o puzderie de bani pe marketing, preferand sa-si focalizeze toata atentia pe produs, asa ca platesci Afiliati, oameni care sunt in stare sa le faca reclama la produs, castigand un comision, de obicei intre 50-75% de la fiecare produs vandut. In acest fel, tu ca un afiliat faci bani pentru orice produs vandut. Si au o modalitate foarte simpla: iti dau un link catre produs, iar tu il faci public, de fiecare data cand cineva cumpara, banii iti vin in contul de ClickBank.

Dar aici vine dilmea: CUM ii pot convinge pe acesti oameni sa cumpere acest produs?. Sunt multe modalitati de a face asta. Una dintre ele este sa trimiti linkul catre toate persoanele care le cunosti, convingandu-le ca acel produs este bun de cumparat. Cea mai folosita metoda este de a-ti creea propriul site al produsului, ducandu-l in topurile Google si Yahoo prin SEO.

Ce este acest SEO (Seach Engine Optimization)? Pur si simplu e o modalitate de a-ti face pagina web vizibila pe primele 2 pagini ale motoarelor de cautare. Cea mai rapida metoda este prin reclama PPC (pay per click. Vezi Google Adwords), o metoda care iti va da rezultate instant, dar nu recomand pentru un incepator, deoarece te va costa o caruta de bani si poate da rateu. Cea mai buna metoda de optimizare este sa faci cu adevarat lumea interesata de site, oamenii carora le-a placut ce ai facut vor raspandii vestea (vor creea backlinkuri organice), le vor da la prieteni, acestia la randul lor vor trimite mai departe s.a.m.d. Google are algoritmi foarte complecsi si este greu de trisat.

Voi scrie un ghid despre SEO. Intre timp, va recomand cateva carti bune in care este explicat cum sa faci bani pe net prin ClickBank. Te vor invata pas cu pas cum sa incepi si sa-ti mentii afacerea. Din pacate sunt in engleza.

- The Newbie Workbook for Success - by Bryan Zimmerman
Acesta este un ghid foarte simplu de 30 de zile care te va invata cum sa-ti incepi afacerea in forta, fara a plati un cent. Cartea este creeata intr-un mod inteligent, structurata pe zile, si iti spune exact ce sa faci in fiecare zi. Ofera informatii valoroase despre uneltele si siteurile care le vei folosi. Pentru a-ti creea o impresie, primele 4 capitole sunt GRATIS!

-Newbies Guide To Online Fortunes
Aceasta nu este despre ClickBank in sine, este prezentat Marketingul pe Internet intr-un mod mai general. Trateaza o gama larga de subiecte, nu numai marketingul prin afiliere, contine chiar sfaturi despre cum sa-ti vinzi propriul produs. De asemenea, contine o lista cu persoanele carora le-au mers afacerile si siteurile lor, ca un exemplu de urmat.

Deci ce mai astepti? Incepe-ti afacerea cu ClickBank acum!

PS: Va rog lasati un comment cu reactia dumneavoastra cand ati avut prima vanzare!

1 comment:

  1. sallut ai putea sa ma ajuti si pe mine cu mai multe detalii? Am un cont clickbank si si un landing page. Stiu ca google adwords este cel mai bun dar nu vreau sa pierd o gramada de bani doar daca stiu ca merita ar fi ceva metode de traffic gratuit? Raspundemi te rog la cristiann.popescu@gmail.com
    Multumesc !

    ReplyDelete